Electrolux Steam Ovn - Hvordan bruges forskellige dampniveauer til madretter

Problem

  • Sådan bruges forskellige dampprogrammer til de retter du skal lave
  • Madlavning med damp

Gælder for

  • SteamPro Ovn
  • SteamBoost Ovn

Løsning

  1. Der er 4 forskellige dampniveauer:
  • Fugtighed Lav
    • bruges til: møre bøffer, sprødt brød
  • Fugtighed Medium
    • bruges til: gryderetter, gratiner og gryderetter
  • Fugtighed høj
    • bruges til: vaniljesaus, flaner og ostekager
  • Fuld damp
    • bruges til: ris, dampet fisk og fjerkræ

Se også den fulde beskrivelse i brugermanualen, der fulgte med din ovn. Download .

brugermanual

Se Video

Var denne artikel hjælpsom?

Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Til webshop

Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.

Giv en anmeldelse