Electrolux Steam Ovn - Hvordan bruges forskellige dampniveauer til madretter
Problem
- Sådan bruges forskellige dampprogrammer til de retter du skal lave
 - Madlavning med damp
 
Gælder for
- SteamPro Ovn
 - SteamBoost Ovn
 
Løsning
- Der er 4 forskellige dampniveauer:
 
- Fugtighed Lav
- bruges til: møre bøffer, sprødt brød
 
 - Fugtighed Medium
- bruges til: gryderetter, gratiner og gryderetter
 
 - Fugtighed høj
- bruges til: vaniljesaus, flaner og ostekager
 
 - Fuld damp
- bruges til: ris, dampet fisk og fjerkræ
 
 - bruges til: ris, dampet fisk og fjerkræ
 
Se også den fulde beskrivelse i brugermanualen, der fulgte med din ovn. Download .
Se Video
Var denne artikel hjælpsom?
Relaterede artikler
- Ovn montering af teleskopskinner
 - Hvordan indstiller jeg ur på ovnen
 - Dampfunktion virker ikke på min ovn
 - Ovnen viser symbolet LOC, SAFE eller hængelås
 - Sådan afmonteres og monteres ovnlågen
 - Pyrolyse funktion virker ikke på ovn
 - Kan jeg se alderen på hvidevare ud fra numre på typeskiltet?
 - Hvordan tager jeg ovnribberne ud af ovnen
 - Ur i ovn går ikke rigtigt - taber eller vinder tid.
 - Symboler og funktioner på din Electrolux-ovn