Sådan bruger du madlavningstermometeret med din Electrolux SensePro® kogeplade
Løsning

Electrolux SensePro® kogeplade med trådløst madlavningstermometer guider dig gennem madlavningen med en række indstillinger og funktioner. Velegnet til forskellige fødevarer og retter.
Første gang du bruger madlavningstermometeret
Inden du bruger madlavningstermometeret første gang, skal du kalibrere det for at sikre nøjagtige temperaturaflæsninger. Følg disse instruktioner for at
kalibrere dit SensePro® madlavningstermometer.
Sådan bruger du madlavningstermometeret

Indsættelse af madlavningstermometeret i maden
Indsæt madlavningstermometeret i maden til mindst minimumsniveaumærket. I væsker nedsænkes madlavningstermometeret 2-5 cm over minimumsniveaumærket for at få de bedste tilberedningsresultater.
Placering af madlavningstermometeret på kogegrej
Placer madlavningstermometeret på kanten af kogegrejet ved hjælp af "krogen" på den nederste del af det sorte håndtag. For at sikre optimal forbindelse mellem kogepladen og madlavningstermometeret, placeres madlavningstermometeret tæt på kogepladens midte. Hvis du laver mad på venstre side af kogepladen, skal du placere madlavningstermometeret i en position klokken 1-3. Hvis du laver mad på højre side af kogepladen – placer sensoren i en position klokken 9-11.
Kontroller tilslutningen af madlavningstermometeret
Placer mad sensoren på kanten af kogegrejet ved at bruge “krogen” på den nederste del af det sorte håndtag. For at sikre en optimal forbindelse mellem kogepladen og sensoren, placer sensoren tæt på centrum af kogepladen. Hvis du laver mad på venstre side af kogepladen, placer da sensoren i en 1-3 urs position. Hvis du laver mad på højre side af kogepladen – placer da sensoren i en 9-11 urs position.
Kontrollerer forbindelsen til mad sensoren
På kogepladens display viser disse indikatorer styrken af forbindelsen mellem kogepladen og mad sensoren:
Hvis kogepladen ikke kan oprette forbindelse til mad sensoren, vil denne indikator vise: . Flyt mad sensoren langs kanten af kogegrejet for at etablere eller styrke forbindelsen. Kogepladen opdaterer hver 3. sekund for at finde en forbindelse.
Sådan bruges tilberedningsfunktionerne
Vælg færdiglavede opskrifter og følg trin-for-trin instruktionerne for bøf, lammemørbrad eller laks. Du kan også bruge madlavningsfunktioner såsom Sous Vide, pandestegning, termometer og smeltning.
Tryk på for at få adgang til menuen. Brug pilene < eller > til at navigere i menuen.
![]() | Steg med automatisk kontrollerede varmeniveauer tilpasset den mad, du laver. Anbefales for at undgå overophedning af mad eller olie. Sådan gør du 1. Gå ind i menuen , og vælg Assisteret madlavning > Funktioner > Stegepande. Godt at vide
|
![]() | Tilbered vakuumpakket mad ved lav temperatur for at bevare vitaminer og bevare smagen. Madlavningstermometeret styrer og vedligeholder temperaturen. Anbefales til en række forskellige retter såsom karry eller bouillabaisse. Sådan gør du 1. Placer madlavningstermometeret på kanten af gryden. Godt at vide
|
![]() | Smelt fødevarer. Anbefales til smeltning af chokolade eller smør. Sådan gør du 1. Gå ind i menuen, og vælg Funktioner > Smeltning. Godt at vide
|
Termometer | ![]() |
For mere information om din specifikke model af induktionskogeplade, se brugsanvisningen.
Nu hvor du har lært, hvordan du bruger madlavningstermometeret med din Electrolux SensePro® kogeplade, vil du måske gerne vide mere om andre funktioner på din induktionskogeplade
Var denne artikel hjælpsom?
Relaterede artikler
- Symboler og funktioner på din Electrolux induktionskogeplade
- Sådan rengøres og regenereres filtrene på din Electrolux emhætte
- Sådan rengør du din Electrolux induktionskogeplade
- Sådan laver du mad på din Electrolux TotalFlex induktionskogeplade
- Sådan kalibreres Electrolux SensePro® madlavningstermometeret
- Sådan bruger du stegefunktionen på din Electrolux SenseFry kogeplade
- Sådan bruger du SenseBoil®-funktionen på din Electrolux kogeplade
- Monteringsfejl på keramisk kogeplade
- Kogeplade viser fejl F3
- Kogeplade viser fejl F2